onsdag 5. mai 2010

Heklet lue til 2 åring

Min datter har plukket ut fargene selv ved litt veileding fra mamma. Jobber med å finne noe pynt til å ha på luen - har funnet noen oppskrifter på heklete blomster - så må bare få kjøpt inn litt garn. Luen er heklet i bommull sport garn - nål 4

Toppen av luen





Siden på luen

Firkantet duk med rosemønster - heklet

Denne ble heklet før påsken - men dessverre ikke tatt bilde av før nå. Den er heklet med nål 1,5 - og oppskriften er hentet fra gjesdal sitt hefte. En relativ enkel duk å hekle og min første store hekleprosjekt.

I midten av duken





Kanten av duken



Ene rosemotivet i duken

Leggiser for små jenter 2 år

Laget leggiser til en annen og da var min datter raskt på pletten at hun ønsket seg det samme. Pinne nr 3,5 - ullgarn - 4o masker  på strømpepinner- 1r-1vr i 2,5 cm - 2 omganger rett og 2 omganger vrang til nesten ønsket lengde - så 1r-1v i 2,5 cm.

Disse falt i smak og har lovet flere i andre farger - bestillingslisten er lang.

Duk med små blomstre

Har funnet et flott duk som min mor falt helt for - så nå hekles det dag og natt for at den skal være ferdig til bursdagen hennes.





Heklet rund duk med ananasmøsnter

Denne ble heklet i løpet av påsken med nål 1,75 og garnet er kjøpt på Stoff og stil. Hekler med litt løse masker så jeg bruker alltid en heklenål litt mindre for å kunne følge oppskriften.



Dukketing

Det har vært en stund siden jeg har vist noe arbeid her inne - men det betyr ikke at strikkepinnene og heklenålen har hatt ferie.

En strikket lue av restegarn - babyull















Heklet en dukkelue av restegarn - babyull



























Strikket et sjerft av restegarn - sporstgarn















 
I tillegg har jeg sydd to sett med dyne og pute til dukkevognene.
.
Holder på med en del andre ting til dukkene. Så mere kommer det.